Skidanje muzike na iPod
Ako koristite iPod , morate koristiti iTunes trgovine. iTunes je digitalni media player aplikacija Apple Inc, a koristi se za igranje i organizaciju digitalne glazbe i video datoteke sadržane na iPod, kao i za upravljanje sadržajem na iPhone. ITunes softver omogućuje iPod korisnicima kupnju i preuzimanje glazbe, video, igre, filmove i televizijske emisije putem Interneta. U SAD-u, što olakšava korisnicima da također preuzeti ring tonove. Dobra vijest je da je iTunes je dostupan kao besplatni download softvera na Internetu. Što je iTunes store? Znam da su ga zamišljao kao online glazbeni dućan u dućan za glazbu online. Pa, vi ste prilično dobro, ako ste mislili tako, kao iTunes je softver-temeljen online digitalnih medija trgovine upravlja Apple.
Možda, pametniji savjet za skidanje glazbe na svoj iPod, je da korist

 

Details

ite iTunes store. Najveća prednost iTunes, je da se može lako pristupiti. Osim toga, možete pretraživati glazbu po imenu izvođača ili naslov albuma. Cijena popis pjesama je također dostupan putem istog sučelja.
Možete koristiti iTunes knjižnica za preuzimanje glazbe na Vaš iPod. iTunes knjižnica je baza podataka koja se koristi iTunes će vam pomoći organizirati svoje glazbene datoteke. ITunes knjižnica datoteke sastoje se od baze pjesama i playlista kreiranih od strane vas, a neke pjesme-specifičnih podataka. Uz pomoć XML datoteke u iTunes biblioteku, glazba na vašem iPod može biti dostupna drugih računalnih aplikacija. Ako ste upravo kupili iPod i nemate glazba učitan na njega, možete ga posuditi iz svoga prijatelja iTunes knjižnica. Za posuditi glazbu iz tuđe knjižnici, priključite svoj iPod na njegov / njezin iTunes knjižnica, slažem se s uvjetima korištenja koji se pojavljuju na zaslonu, a vi ćete imati glazbu skinuti na svoj iPod u roku od nekoliko minuta.
Drugi jednostavan način za preuzimanje glazbe, je da ga učitati na svoj iPod iz računala. Ako imate svoje omiljene brojeve na vašem računalu, uzimajući ih na svoj iPod je samo stvar nekoliko klikova. Također možete preuzeti glazbu s Interneta, ili pitajte svoje prijatelje da vam poslati neke od svojih omiljenih pjesama iz svoje zbirke. Jednom je glazba na vašem računalu, možete ga jednostavno prenijeti na svoj iPod. Sve što trebate učiniti je da se povuci-ispusti datoteke na iTunes i preuzeti ih na svoj iPod.
Budite oprezni dok koristite iPod, ali ne dobiti ekstra oprezni ili uplašeni. iPods su user-friendly naprave. To je samo stvar nekoliko dana prije nego što se naviknete na njega, to će na kraju postati vaš najbolji prijatelj. Siguran sam!